Buna,

Sunt extrem de entuziasmata sa va prezint evenimentul la care am lucrat pana in prezent, un eveniment pe care l-am avut in minte de mai bine de doi ani. The time has come! Cu ocazia plecarii mele in Londra, am gasit momentul oportun de a va prezenta o parte din garderoba mea, de care bineinteles imi este foarte greu sa ma despart. Evident, nu am cum sa le iau pe toate cu mine chiar daca as face-o.

Cu ajutorul partenerilor mei speciali a.k.a Aethernativ, Prospero Delicii, Peonies & Hydrangeas, Henna Journey si PimpMyCloset London am reusit sa pun cap la cap ziua cea mare. Le multumesc din suflet pentru sprijinul siincrederea acordata! ♥ Dupa cum stiti, detaliile fac diferenta!

Evenimentul se va desfasura astfel: voi veniti cu voie buna si noi va facem ziua mai frumoasa. Va asteptam cu un Candy Bar, Prosseco, tatuaje cu henna( Laura has magic hands), haine refacute de PimpMyCloset London, bujori si bineinteles garderoba mea care asteapta sa isi gaseasca stapane noi! (accesorii,pantofi,palarii,rochite,pantaloni,fuste & everything you’ve ever dreamed of!)

Mi-ar placea sa va cunosc, sa povestim, sa facem poze si sa ne simtim bine. Am sa incep sa postez cateva dintre produsele pe care le voi avea cu mine. Daca cineva doreste sa rezerve produsul o poate face. Primul venit, primul servit! Tin sa precizez ca produsele pe care le voi posta vor fi o mica parte din cele pe care le voi avea cu mine so come come come! 🙂

Am avut oportunitatea de a colabora cu Pimp My Closet London si sa descopar pe pielea mea frumusetea unei piese vestimentare reinventate. PMCldn este un online business nou, bazat in Londra, ce are ca scop principal infrumusetarea hainutelor uitate in dulap pentru ca erau prea ‘simple’ sau ‘banale’. Nu numai ca propun o metoda inovatoare de a ne pune in valoare hainele pe care deja le detinem, dar ofera si o metoda prietenoasa atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru contul bancar. Motto-ul lor spune “Iti transformam haine simple in magie”, iar asta este exact ceea ce fac Pimp My Closet London.

Poate cea mai frumoasa parte a acestui eveniment este faptul ca am parteneri frumosi si talentati. Diandra Sovailescu, creatoare a conceptului PimpMyCloset London este una dintre ei. Am rugat-o sa imi modifice o pereche de pantaloni, o bluza si un sacou. Priviti mai jos rezultatele.. <3 sunt minunate! Produsele le gasiti Sambata, 2 Septembrie la Aethernativ de la ora 14:00.

Va asteptam,

BB

Comments

comments

Comments are closed.